top of page

L'ESCOLA

Som la primera escola oficial de dansa irlandesa no només a Catalunya, també a Espanya i estem RECONEGUTS per la W.I.D.A. (World Irish Dance Association).

Maria Singal  i Júlia Díez, fundadores de la nostra escola.

AIRES CELTES neix al 2009, i posteriorment, Maria Singal (TCRG) (www.mariasdance.ru) i Júlia Díez formen la primera escola oficial a Barcelona el 12 d'Octubre de 2010, sent escola germana amb l'escola que Maria té a Moscow amb més de 160 alumnes tenint doncs el mateix temari i formant part de la W.I.D.A. (Associació Mundial de Dansa Irlandesa). Per diversos motius l’escola tanca el 2014 i reobre les seves portes l’any 2016 de la mà de l’Alba Galimany, acual directora, i Maria Singal.

 

Aires Celtes és una associació cultural que té com a objectiu apropar la cultura i la dansa irlandesa a la població catalana. A través de les classes regulars formem a ballarins de totes les edats ensenyant tots els tipus de ball i duent, als què volen, a les competicions oficials de WIDA amb gran èxit de medalles. Els alumnes a més tenen la possibilitat d’actuar a les diverses mostres que organitzem.

 

A més a més impartim tallers puntuals a escoles, pobles, esbarts i qualsevol lloc on ens vulguin en els que ensenyem les bases del ball social irlandès (el ceilí) i apropem la seva música tradicional, la cultura i la història d’aquest ball.

 

A més a més organitzem workshops amb professors internacionals per ajudar a millor el nivell de dansa irlandesa de tots els alumnes que vulguin ja que són sempre oberts als alumnes de totes les escoles. Així doncs vem organitzar, conjuntament amb altres escoles, el primer workshop dels Fusion Fighters a Espanya el 2018.

 

Els nostres mestres reben formació continua, competeixen a WIDA i tenen ja la seva primera copa mundial. Però per damunt de tot treballen per crear classes amenes, divertides, on aprendre en bon ambient i passant-s’ho d’allò més bé. De què serveix ballar si no és per gaudir i divertir-nos?

bottom of page