top of page

Associació Aires Celtes Irish Dance

Des de l’associació Aires Celtes Irish Dance oferim diversos serveis, a banda de les classes regulars, dels què us podeu beneficiar.

 

Actuacions

Realitzem actuacions tant per a altres entitats com per esdeveniments privats. Alumnes i mestres creem coreografies a través de les quals mostrem els diferents balls, ritmes i estils de la dansa irlandesa. Actuem tant amb música enllaunada com amb músics en directe.

 

Tallers

Realitzem tallers d’iniciació a la dansa irlandesa en els què treballem sobretot el ball social (ceilís). Aquests tallers estan pensats per escoles (amb possibilitat de realitzar-los en anglès), altres entitats, centres cívics, ajuntaments, etc.

 

Extraescolars

Anem a les escoles a ensenyar aquesta dansa als més menuts i introduir-los en la cultura celta. L’activitat pot ser realitzada en anglès per a què practiquin l’idioma en un ambient distès i divertit.

Animacions

Tens una ocasió especial i vols sorprendre amb una activitat diferent? Et fem animacions a mida adaptant-nos en durada i en l’espai que vulguis. Generalment fem una petita actuació i un petit taller per a què ballis i gaudeixis amb els teus. Un regal molt especial per a bodes, aniversaris i qualsevol ocasió especial.

Equip directiu

Alba Galimany, Juane Fernández, Laia Embrún i Júlia Díez.

EQUIP DE PROFESSORS

Maria Singal T.C.R.G. Teacher 
alba editado.jpg
Alba Galimany
Teacher
jordi editado.jpg
Jordi Ferrer Assitant Teacher 

Ballarina Professional (Medalla d'or en el Mundial de Ball irlandès "All-Ireland  Campionat Internacional de Ball, 2002" en Ennis, Irlanda). Va estudiar amb Jacueline Leigh, TCRG, Sharon Hovey, TCRG, Catherine Ivers, TCRG, ADCRG, medallista de Clare Feis, 2006, Londres, Regne Unit),  estudiant del fundador de la Comissió de la WIDA  (Associació Mundial de Dansa Irlandesa), professor i jutge Sean Gavan (TCRG, TMRF, ADCRG).

 

Maria es Graduat GITIS, coreografia estudiant (RATA), membre de nombrosos festivals històrics i musicals, autora del programa d'instrucció utilitzat en seminaris a Barcelona, ​​Tallin, Vilnius, Sant Petersburg, Kíev, Minsk, Omsk. El seus estudiants han obtingut les qualificacions més altes en el "solo" de dansa (obertes campionats): 2 º, 4 º i 6 º lloc del Campionat Mundial 2011, 5 º i 6 º lloc en la Copa Mundial de 2012, 4 º i 6 º Campionat d'Europa de 2011, cinquè i sisè lloc del campionat d'Europa de 2012, segon i tercer del campionat d'Europa de l'Est en 2012 anys. En 2012, María va prendre un curs d'actualització en l'adreça de grups esportius << >> psicologia social (75 hores). En el mateix any María va passar dues parts de l'examen per ser un balls de grup mestre (TMRF) i s'està preparant per convertir-se en un jutge en el futur. María ensenya classes dels grups 1, 2, 4, 6, 11,13 i classe Nivell obert.

 

Maria Singal- first TCRG (certified Irish dance teacher) in Russia, member of World Irish Dance Association

Maria is a professional dancer (prizewinner of competitions in England and Ireland of 2002-2006) and teacher, who passed her exam in 2007 and received TCRG diploma in 2008 with World Irish Dance Association. She is the leader of Maria Singal Irish Dance School in Moscow, Russia, since March 2005 and co-director and teacher of Aires Celtes/Maria Singal Irish Dance School, Barcelona, since August 2010.

Her students placed top 5 at European and World Irish Dancing Championships and other local and major events since 2007.

Early 2012 Maria received a diploma for skills upgrading course (Social psychology of sport groups), and in November 2012 she passed parts 1 and 2 of TMRF exam (Irish dance teacher of group dances- Ceilis) preparing to finish the exam and become certified Irish dance adjudicator.

 

 

 

Alba s'inicia a la Dansa Irlandesa de la mà d' Ella King, als Claddag Ring Dancers, continuant la seva formació fent show a Delorgan. És llavors quan el seu negit d'apendre li porta a fer diferents workshops, entre ells, amb Shane McAvinchey (T.C.R.G) i posteriorment, començar una formació reglada a Aires Celtes de la mà de Júlia Díez. Actualment en competició, té previst en un futur començar la seva formació com a professora i obtenir el T.C.R.G.

A més a més, Alba Galimany té al seu poder una dilatada formació en claqué, obtenint al 2013 el Diploma in Dance Instruction a l'especialitat de claqué de la Imperial Society of Teacher of Dancing. La seva formació va començar al 2006 de la mà de Guillem Alonso, Sharon Lavi, Roser Font, Meritxell Paradell, Laia Molins, Basilio González i Enric Torné. Dóna classes d'aquesta especialitat a diferents escoles de Barcelona i és la coach i coreògrafa dels "Tap up".

Ha cursat altres especialitats com Jazz, Modern-Jazz, Contemporani, Clàssic, Hip-hop, Lindy-hop i Dansa oriental, tenint també formació teatral i cant. Va ser la guanyadora de la beca: "Tap on Barcelona" al 2009.
 

Músic i cantant de professió, en Jordi es va iniciar a la Dansa Irlandesa fa nou anys essent, en poc temps, un ballarí aventatjat.  Ara ja está al nivell superior (Open). Continua en competició i prepara els Beginners de la nostra escola . En un futur, estem segurs, es convertirà en un gran T.C.R.G., un cop decideixi deixar la seva etapa de ballarí.

Júlia Díez
Assistant Teacher

Fundadora de la nostra escola, s'inicia a la Dansa Irlandesa a an comision examinant-se dels graus sota el suport de Joanne Doyle. 

Fa diversos workshops i classes a França amb la Joanne Doyle, Ronan McCormak i en Breandan de Gallai, avançant amb el seu aprenentatge.

És de la mà de Maria Singal que entra a formar part de W.I.D.A. i, per tant, converteix l'escola a la primera escola oficial dins Catalunya i l'estat espanyol. Maria comparteix els balls d'escola i es converteix en el seu referent. És per això, que l'escola porta el seu nom.

S'examina de la "T" i la "C"  del títol oficial de professorat (T.C.R.G.) però no continua, passant la batuta de l'escola a Alba Galimany. Ara, abans de continuar amb els seus exàmens, està competint dintre de la categoria d'Over45.

Després de varius anys allunyada de l'ensenyament, torna a formar part de l'equip, no només directiu, sino també de professorat.

bottom of page